woensdag 21 april 2010

Eerst nog klussen, en dan... op vakantie!

Terwijl het buiten steeds groener wordt, zijn wij binnen nog even bezig. Zonder gasten in het hotel hebben wij zeeen van tijd om die paar mintgroene verwarmingen een make-over te geven, wat lampjes te vervangen en de teksten van de zomerwebsite te vertalen naar Engels, Duits en Frans.

Zaterdag vertrekken we op vakantie "in eigen land". Twee weken lang genieten van het "zalig niets doen" aan de Cote d'Azur! Fijne vakantie!

Alke en Anneke

P.s. voor reserveringen en informatie zijn wij natuurlijk wel te bereiken per mail of telefoon.

vrijdag 16 april 2010

Multipass 2010 Les Portes du Soleil

Hotel Esprit Montagne heeft een interessante investering gedaan en behoort nu tot de "Hébergeurs Multipass 2010"!
 
Dat betekent dat onze gasten voor slechts € 1 per dag van 50 activiteiten, toeristische attracties en transport gebruik maken in het gehele Les Portes du Soleil:
  • 21 bergliften voor wandelaars
  • 5 zwembaden én 2 bergmeren
  • 9 tenniscentra
  • 2 ijsbanen
  • 5 culturele trekpleisters (musea, kerken, abdijen)
  • 3 toeristentreintjes
  • en shuttle bussen tussen de verschillende dorpen

De Multipass is beschikbaar van 12 juni tot 12 september en koopt u bij de liften en/of een van de VVV's. Wij hopen dat u er veel plezier aan gaat beleven!

zaterdag 10 april 2010

Zoover Awards 2010 voor Esprit Montagne?

Nét open en nu al genomineerd voor de Zoover Awards 2010!

Deze week ontvingen we een mailtje dat hotel Esprit Montagne genomineerd is voor het beste hotel in Europa van 2010. Binnenkort horen we of de Zoover bezoekers cq onze eigen gasten ons inderdaad die Award toewensen.

Mocht je graag nog je ervaringen over je verblijf in Esprit Montagne delen met andere reizigers, bezoek dan de Esprit Montagne pagina van Zoover.

woensdag 7 april 2010

Opa en oma in de hoofdrol

Hotel Esprit Montagne heeft maandag haar deuren gesloten. Na een verrukkelijk Paasfeest, met vrienden en familie, lekker eten, verse sneeuw en veel plezier, zijn we twee dagen aan het poetsen geslagen. Inmiddels is het hotel weer helemaal "spic en span". Reden te meer om onze collega's Raf, Amy, Carole en Florence vandaag te trakteren op een leuke dag uit, waarover later meer.

Maar eerst... een kleine terugblik op de geweldige afsluiter, waarbij opa en oma Langenhuijsen een onmisbare rol hebben gespeeld!


vrijdag 2 april 2010

Een heerlijk Paasweekend toegewenst!

Het laatste weekend van Esprit Montagne is van start gegaan. Terwijl de eerste paasgasten inchecken, rijdt een kolonne auto's over de Duitse autowegen richting La Chapelle d'Abondance. Opa en oma (89 jaar), ooms en tantes, neven en nichten zullen in de namiddag gezamenlijk in Esprit Montagne arriveren. Een unieke gebeurtenis: vier generaties met z'n allen bij elkaar, in het hotel van hun kleindochter en haar vriend.

Hoewel het de komende drie dagen nog hard werken wordt geblazen, kijken we alvast terug op een geweldig eerste seizoen! Er is een sfeer ontstaan waar iedereen, gasten, leveranciers, vrienden en familie een enorme bijdrage aan hebben geleverd!

Alke en Anneke wensen jullie allemaal heerlijke, zonnige paasdagen toe en zien jullie graag in het komende zomer- of winterseizoen!