woensdag 11 januari 2012

Vacatures maart 2012: bediening & keuken

Voor de maand maart zoekt hotel-restaurant Esprit Montagne nog een serveerster en een kok.

Functieprofiel bediening: je hebt liefde voor de bergen/wintersport, vindt het leuk om de gasten een goede tijd te geven, spreekt een redelijk mondje Frans, bent collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden. Horeca-ervaring is een pré. Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een meisje/vrouw.

Functieprofiel keuken: je bent een ervaren kok en wil graag een maand werken onder onze gepassioneerde, zeer gedreven chef-kok. Je hebt liefde voor het vak, werkt graag met verse, seizoensgebonden en regionale producten. Je bent collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Interesse?
Stuur je motivatie met cv en een leuke foto van jezelf naar info@hotelespritmontagne.com o.v.v. “Sollicitatie”.

Heb je nog vragen, stuur ons gerust een mailtje of bel ons op +33-450712690.

Alke Staal
Hotel Esprit Montagne
La Panthiaz
74360 La Chapelle d’Abondance
Frankrijk

www.hotelespritmontagne.com
info@hotelespritmontagne.com
+33-450-712690

maandag 2 januari 2012

Esprit Montagne in hét Wintersport Magazine!

In de vallei die zich voor de deur van Esprit Montagne uitstrekt, trekken veertig huskyhonden dagelijks sleeen voort met enthousiaste wintersporters die de eens wat nieuws willen ervaren.

Het Wintersport Magazine, dat elk lid van de Nederlandse Ski Vereniging ontvangt, wijdt een prachtig artikel aan deze honden, het Portes du Soleil skigebied en natuurlijk aan ons eigen Esprit Montagne.





Esprit Montagne in de Libelle!

Afgelopen herfst bezocht het populairste tijdschrfit van Nederland - dé Libelle! - hotel Esprit Montagne. Een model, visagist en fotograaf toerden drie dagen lang door onze Vallée d’Abondance op zoek naar de mooiste locaties voor de modereportage die in het decembernummer te zien was.

Kan het nog mooier? Ja!
Samen met de Libelle biedt Esprit Montagne een prachtig zomerarrangement aan. Wij zijn verheugd over het eindresultaat >>