dinsdag 29 september 2009

La Suisse, au revoir

We zijn verhuisd. Nét afscheid genomen van Zwitserland en voor morgen al uitgenodigd op een feest van een 81-jarige "vallei-genoot". Zo'n feest is natuurlijk een uitstekende gelegendheid om iedereen te leren kennen, al vind ik het behoorlijk spannend om me in deze "gevestigde", Franse kringen te begeven.

Enfin, we mogen onszelf nu de trotse bewoners van hotel Esprit Montagne noemen. Onze mobiele (Franse) telefoons arriveren hopelijk deze week per post. Ja, zo gaat dat blijkbaar hier. Ook internet is inmiddels aangesloten en de electriciens zijn hard op weg met allerlei klussen.

In de tussentijd hebben we de tweede kamer ook geheel gerenoveerd en zijn we alle andere kamers aan het voorbereiden op een flinke "stoomsessie". Weg met het muurtapijt. Weg met de vloerbedekking. Het is hoog tijd voor warme, maar frisse muren en rustieke, schone vloeren.

Vanaf aanstaand weekend zullen er non-stop klusteams aanwezig zijn. Hard werken dus, met gelijk veel resultaat:

2 opmerkingen:

  1. Hallo Anneke en Alke,
    Proficiat met jullie hotel. In de ANWB-gids zagen wij de advertentie en vroegen ons af waar jullie hotel gevestigd is (wij komen vaak in Chapelle). A.d.h.v. de foto's is ons dat duidelijk geworden.
    Wij zijn nieuwsgierig of jullie restaurant ook open staat voor niet-hotelgasten. Zo ja dan komen wij ongetwijfeld een keer eten.
    Wij wensen jullie heel veel succes in de toekomst en sterkte bij de komende werkzaamheden om alles op tijd klaar te krijgen. En uiteraard heel veel sneeuw met de kerst.
    Thea en Gerard van Ginkel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Thea en Gerard,

    Hartelijk dank voor jullie enthousiast berichtje.

    We zitten inderdaad vlakbij de telecabine La Panthiaz. Uiteraard is het restaurant ook geopend voor niet-hotelgasten. We hebben dan geen à la carte, maar een Menu du Jour en reserveringen kunnen een dag vantevoren gedaan worden.

    We zouden het erg leuk vinden om jullie hier te mogen verwelkomen!

    groetjes,
    Alke en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen