vrijdag 8 februari 2013

De zon breekt door na veel sneeuw 
Vandaag na ruim 3 weken weer eens met de gondel omhoog gegaan. Niet om te gaan skiën, maar gewoon om er eens lekker uit te zijn en de verse sneeuw op te snuiven. Ik zit namelijk al een tijdje aan het hotel gekluisterd vanwege een paar kniebanden die iets langer zijn als dat ze moeten zijn, dit na een onvrijwillige pirouette in de off-piste. Dus is skiën er even niet bij, en dat is nu best moeilijk.


 

Elke middag komen de gasten namelijk weer terug met de mooiste verhalen over de beste skidag ooit. De pistes en de off-piste liggen er dan ook fantastisch bij en met een doorbrekende zon waren dat de ingrediënten voor een topdag. En dat kriebelt en knaagt. Dit soort weken, en zeker een dag als vandaag, is de reden dat ik hier in de bergen woon. En dan fysiek niet in staat zijn daar op de ski van te genieten is voor mij moeilijk om mee om te gaan.


 
Daarom dus lekker naar boven gegaan met camera om die witte toppen en het schouwspel van zon en schaduw vast te leggen. Dat er veel was gevallen was duidelijk zichtbaar, op sommige toppen zag je geen bomen meer, maar witte pilaren van sneeuw met daarin een kerstboom ingepakt. Zo valt er gelukkig nog veel te genieten in de bergen, ook als je niet skiet.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten