Alain, onze slager, liet ons vol trots de mooiste stukken vlees zien. En natuurlijk kregen we ook een flinke doos mee naar huis: "pate en croute", filet mignon, rumsteak, magret de canard, diots (streekspecialiteit) en... varkenswangetjes.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsXgxhZyj1UJ9WMpglsboB-jAkSe7thz0QGqnlobEZq-qmDEaSN6TicCtPNR8Kt5qNr1DOLCVvBaOH4NipOXfJEtzcqw1t6ziHY5ZEc6EEGP6x19sJJKmFTdX9e0E2NyW8HJy8ZHvvyhrV/s320/atelier1.jpg)
Ook bij onze groentenboer Sebastien haalden we ons hart op. Naast de "geijkte" groentensoorten die we sowieso in huis halen, ontdekten we een afdeling "vergeten groenten": de topinamboer ofwel de aardpeer, de schorseneer en de pastinaak liggen nu in de Esprit Montagne keuken.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN4PC47Qnqh3pRTfbFOlPpebKonFq-4qFJUQxZhckIe_msSsqc7i371_v0PjGGKWPuDuGsZyDvIK2uiXGN7eH7lWvOh8YD9iHrTnY5_IzfBQ52whxhP0xA6k3IY7z6Lih_vm56uf769p1b/s320/344_legumes-oublies--quand.jpg)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten