dinsdag 8 juni 2010

Esprit Montagne op "Radio Nederland Wereldomroep"


Eergisteren werden we benaderd door de Wereldomroep. Of wij interesse hadden om in de radiouitzending van "Café van Zomeren" te komen, hét radioprogramma boordevol vakantietips en -nieuwtjes dat over de hele wereld beluisterd wordt?

Natuurlijk zeiden wij volmondig ja. Daarom: luister vrijdagochtend om 09.45 uur naar de Wereldomroep.

Ontvangst Wereldomroep
Over Café Van Zomeren
"De Wereldomroep presentatoren Karin van den Boogaert en Govert van Brakel brengen de hele zomer twee keer per dag de laatste vakantienieuwtjes, vertellen wat het weer in Europa doet, geven vakantietips en voeren gesprekken met mensen die hun mooiste plekje in Europa willen delen met de luisteraars. Bovendien geven ze mooie prijzen weg en kunt u vragen stellen over vervelende kwaaltjes aan dokter Van Zomeren.


Café Van Zomeren: in de maanden juni, juli en augustus wegens vakantie geopend. Iedere werkdag van 09.00 - 10.00 uur en van 12.00 - 13.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 10.00 uur wordt Café Van Zomeren gepresenteerd door Niels Erkens. Hij ontvangt bijzondere gasten."

Website van Café Van Zomeren
Op de website van het radioprogramma vind je allerlei interessante vakantieartikelen en het laatste nieuws uit je favoriete vakantieland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten