![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqa8znjIpqCRL3jttRYveMbdb-_cZHTj6ipaJbf5U1b3g-KFrzjL45vZOmVJr-GD2QycxJzfmGb8a1ntraC8EpfxgP8mN706SiwC6Aycb_70szQdJjpJT0HoLOOUn1xsIKuMKbmc64vs6t/s1600/malakoff.jpg)
De krokante toast, de zachte kaas en het knapperige korstje maken het een ware traktatie voor de kaasliefhebber. En dan de pittige smaak van de gruyère en peper in combinatie met een droge witte wijn, zoals de Couteau de Vincy... pfff... dat zorgt ervoor dat je het niet bij één Malakoff kan laten.
Intussen zijn wij aan hét recept gekomen van deze eens-wat-andere snack en gaan de komende dagen experimenteren in onze eigen keuken. Dan kun je na het skiën lekker neerploffen bij de open haard met een schaaltje mini-malakoffjes, de bittergarnituur uit de Alpen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten