vrijdag 23 oktober 2009

Wissel van de wacht

Na drie weken volop klussen, vertrekken Alkes ouders binnenkort weer naar Nederland. Dit weekend nemen Annekes ouder het stokje over (lees: het stoomapparaat en de klusriem), om onze droom verder gestalte te geven. Is het niet fantastisch, zo'n welwillende en ook nog eens handige familie?

Deze periode is sowieso fantastisch, want allerlei meubels en accessoires die we uit catalogi of in een opwelling in winkels vér vér weg hebben besteld, komen
en masse binnen. Vanochtend arriveerde bijvoorbeeld onze rustieke eettafel en we kunnen je vertellen: hij staat fantastisch!

Daarna stond ineens een vrachtwagen voor de deur met 40 matrassen, die eigenlijk pas zouden komen als alle kamers klaar waren. Maar ach, onze leverancier had een opslagprobleem en dan zijn wij natuurlijk de moeilijkste niet. Het kan er maar beter zijn, nietwaar?

Ondanks dat we morgen op de automatische piloot verder klussen, hebben we toch een beetje een weekend-gevoel. Waarom? Morgen bezoekt Joel, onze Zwitserse wijnleverancier, ons hotel om samen met beider ouders heerlijke Alpenwijnen te testen. Het begin van de wijnkaart krijgt gestalte.

Tot slot nog een leuk nieuwtje: de oude lichtbak "Le Rucher", in grove, groen-rode jaren '80 letters, hangt vannacht voor het laatst aan de zijgevel en maakt morgenmiddag plaats voor ons eigen Esprit Montagne logo.


Een mooie gelegenheid voor een glaasje champagne dus!
Fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. En hangt de nieuwe lichtbak mooi??
    Gr, Jen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan mijn nieuwsgierigheid bijna niet bedwingen maar moet wachten tot 27 februari want dan komen wij met ons gezin gezellig een weekje op bezoek om te genieten van het nieuwe hotel en natuurlijk de sneeuwpret !
    Gonnie Splinter

    BeantwoordenVerwijderen