zaterdag 14 augustus 2010

Welk gerecht in ons Esprit Montagne winterkookboek?

Het is eindelijk zo ver! De voorbereidingen op ons eerste Esprit Montagne kookboek zijn van start. Dat betekent: samen met chef-kok Raf Meuris terugblikken op een winterseizoen vol variatie, discussieren wat-wel-wat-niet, een rode draad bedenken die kop en staart aan het boek gaat geven.

In onze eerste editie staan de Esprit Montagne wintergerechten centraal. Natuurlijk hebben we zelf onze favorieten, zoals de "blini van aardpeer met geitenkaas en wortelparels", of onze "gekarameliseerde kalkoenrollade met Alpenkruiden met een bloemkool-curry-flan".

We schrijven dit boek echter niet voor onszelf, maar voor u! Daarom zijn wij erg benieuwd waar onze eigen wintergasten nu zo van genoten hebben. Welk gerecht zou u nog eens graag thuis willen maken? Voor een overzicht van alle menu's, neemt u een kijkje op http://twitter.com/EspritMontagne.

Hieronder kunt u uw reactie achterlaten, of u kunt een mailtje sturen naar info@hotelespritmontagne.com met uw suggestie(s). Bedankt!

2 opmerkingen:

  1. Een leuk idee! Ik zou wel willen weten hoe je die kruidenolie maakt. groetjes uit Vlaanderen, Annick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via Twitter, ter plaatse en mail komt één duidelijke gerechtkeuze naar voren: onze pot-au-feu met varkenswangetjes. Deze komt zeker in het kookboek te staan! Anneke

    BeantwoordenVerwijderen