En natuurlijk... alles huisgemaakt!
Op onze restaurantpagina staat het weekmenu in het Frans. Voor het gemak hier nog even in het Nederlands ;)
Zaterdag
ZondagSalade van haricot verts, peultjes, munt en quinoa in een honing-mosterddressing
met een aigre-doux van radijsjes
Broccolisoep met knoflookschuim, uitgebakken spek en kaasstengels
∞
Eendenborstfilet in sinaasappelsaus, rösti en gekarameliseerde witlof
∞
Verrine met witte chocolade-pinda-mousse, kletskoppen en bananenijs
ZondagSalade van haricot verts, peultjes, munt en quinoa in een honing-mosterddressing
met een aigre-doux van radijsjes
∞
Filet féra uit het Meer van Genève met dille, gegrilde venkel
& polenta met tuinkruiden uit de oven
& polenta met tuinkruiden uit de oven
∞
Moelleux au chocolat met een frambozencoulis en muntschuim
Maandag
Assiette met lokale vleeswaren uit de Alpen
∞
Zwitserse kaasfondue, eventueel met bieslook en/of tomaat
∞
Smoothie van ananas en menthe geserveerd met in rozemarijn, vanille en steranijs gemarineerde ananas
Dinsdag
Groentencarpaccio met pistacheolie
∞
∞
Ravioli met Tomme de Savoie op een bedje van snijbiet met notenolie en pijnboompitjes
∞
Tarte Tatin met speculoosijs
Woensdag
Pâté in bladerdeeg met uienchutney
∞
Schapenkaasje uit de oven met een kleine salade van witlof, rucola en appel
∞
∞
Zomerse Tartiflette
∞
Pavlova met aardbeien
Donderdag
Feta-spinazie quiche
∞
Feta-spinazie quiche
∞
Côte échine (T-bone steak van het varken) met honing en mosterd,
ratte aardappeltjes met grof zeezout en rozemarijn en kerstomaatjes in vanilleolie.
∞
ratte aardappeltjes met grof zeezout en rozemarijn en kerstomaatjes in vanilleolie.
∞
Chocoladetruffel met lavendel
Vrijdag
Maiale tonnato (varkenscarpaccio met tonijnsaus)
∞
∞
Onderribstuk met kruidenboter, geconfijte wortels op een erwtjescrème en frites
∞
Wortelcake met limoenmascarpone en walnoten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten