dinsdag 11 augustus 2009

Eindelijk aan de slag!

Morgen, woensdag de 12e, gaan we voor het eerst aan de slag in het hotel! We beginnen met het restaurant en de salon: alle tafels en stoelen aan de kant, de oude bloemetjesgordijnen eraf en poetsen maar. Waarna we natuurlijk onze nieuwe gordijnen uittesten en hopelijk kunnen genieten van een kleine, maar geslaagde metamorfose. Onze handen jeuken al!


Dat het klussen een succes wordt, is zeker. Bij dezen willen we Roel en Dingena nog eens hartelijk bedanken voor de genereuze bijdrage aan het prachtige, professionele klusmateriaal! En natuurlijk gaat er ook een bedankje uit naar alle mensen die met ons meedenken en/of komen meehelpen met de hotelmetamorfose. We gaan er samen iets prachtigs van maken! ;-)

Ook zin om in oktober/november een paar daagjes bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan, tegen kost en inwoning, en tegelijkertijd te genieten van de prachtige omgeving? Bel ons dan op 0041-79-24 24 394 of stuur een mailtje naar info@hotelespritmontagne.com en we nemen meteen contact met je op!

2 opmerkingen:

  1. Bas Langenhuijsen17 augustus 2009 om 02:32

    Mooie foto zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja he? In het echt is het zelfs nog veel mooier! Vooral tegen de avond, als de zon de lucht rood kleurt en je op je blote voeten rondloopt in die gigantische tuin van ons, de BBQ staat aan, de rosé koud en de zwaluwen scheren over je hoofd.... wat is het leven dan mooi. Kom je binnenkort langs?

    BeantwoordenVerwijderen