dinsdag 18 augustus 2009

Eindelijk die handtekening?

Advocaatje ging op reis en kwam weer terug. We hebben natuurlijk direct een afspraak gemaakt en hopen vrijdag 21 augustus om 10.00 uur 's ochtends dan EINDELIJK onze handtekening te zetten. Daarna gaat alles in sneltreinvaart verder. Omdat we het vanaf volgende week niet meer zo druk hebben in Champoussin, kunnen we een paar dagen extra vrij nemen om te gaan klussen.



Aan het begin van het zomerseizoen in Champoussin hadden we namelijk twee ontzettend vriendelijke mensen te gast: Bram en Mieke. Ze raadden ons aan eind augustus maar extra vrije dagen te nemen, want ze waren zo enthousiast geworden over onze plannen, dat ze direct hun vrienden in Nederland hebben opgebeld om samen een klusvakantie bij ons in La Chapelle door te brengen. Kortom: de hulpploegen komen eraan! De eerste twee kamers gaan volledig gerestyled worden. En wij... wij zijn meer dan dankbaar voor dit hartverwarmende gebaar!

Wordt vervolgd...

3 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier met tekenen; jullie eigen hotel!!! Tof man!!
    Ik zal duimen dat alles goed gaat.

    Groetjes,
    Boele

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd prins Alke en prinses Anneke. Echt heel heel veel sucses en plezier!!!
    groetjes Nadia en Eric

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat met jullie nieuwe levensproject, jongens! Puik werk, en heel veel geluk en succes toegewenst aldaar! Zet hem op, en tot spoedig,

    Groetjes, Bas & Claire

    BeantwoordenVerwijderen