vrijdag 28 augustus 2009

Make-over hotelkamer geslaagd!

Even snel een berichtje tussendoor. Sinds afgelopen dinsdag staan we op de "klus-modus": schilderen, schuren, sjouwen, van 's ochtends acht tot 's avonds negen. En dat samen met Bram en Mieke, met wie we gistereneen mijlpaal hebben bereikt: de eerste kamer is bijna af! Moet alleen nog een spiegeltje worden opgehangen en een paar plakplintjes worden aangebracht en klaar is kees.

Oud taptijtbehang heeft plaatsgemaakt voor rustiek pleisterwerk, de korte kraakbedjes en bloemetjesgordijnen liggen nu in de vuilnisbak en handgemaakte eikhouten meubels en sjieke gordijnen zorgen voor de échte Esprit Montagne. Zie hier een fotootje "voor" en "na":



p.s. deze week komen we erachter dat we prioriteiten moeten stellen in onze klusplanning (we kunnen niet in één keer een 5-sterren hotel op de kaart zetten) en... dat we dringend behoefte hebben aan een paar extra handige klussers. Dus mocht je het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan Esprit Montagne, dan ben je van harte welkom om ergens in oktober / november langs te komen. Poetsen, schuren, schilderen, lakken, laminaat leggen... opruimen... alles is welkom! En dan heb je natuurlijk de primeur om de gloednieuwe hotelkamers te testen!

2 opmerkingen:

  1. Hoi Alke en Anneke,
    Wat keuk om nu op de site de verschillen te zien en ons harde werken beloond is is SUPER.
    De tekst ernaast klinkt erg uitnodigend hoor.
    Ik hoop zo dat de hulp troepen komen en inderdaad alle hulp is welkom.
    Helaas hebben wij geen vrije dagen meer dit jaar om jullie te komen helpen terwijl de wil er heel erg in zit Maar er is altijd weer een volgend jaar!!!! Heel veel succes en laat de moed niet zakken heel veel liefs van Bram en Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bas Langenhuijsen2 september 2009 om 04:20

    Very charming guys! Keep on going with the good work! :)

    See u soon, ciao, Bas

    BeantwoordenVerwijderen