vrijdag 19 februari 2010

Het Esprit Montagne team

Deze week bestaat het team van Esprit Montagne uit maar liefst negen mensen. Een kleine introductie:
  • Wijzelf, Alke en Anneke; die kent u intussen al.

  • Raf - chef-kok; bij velen is onze Belgische kok al bekend om zijn creatieve kookkunsten. Elke dag broedt hij een nieuw plan uit, een nieuw gerecht en een nieuw menu.

  • Amy - serveerster; deze charmante Engelse meid, met een universitaire graad in de filosofie, werkt sinds half januari bij ons in de bediening. Zij is onze steun en toeverlaat en weet de gasten een welkom gevoel te geven.

  • Lucy - serveerster; we werkten vorig jaar al een heel seizoen samen met de Engelse Lucy. Met een eeuwige glimlach en een goed gevoel voor humor zorgt ze voor een gezellige sfeer.

  • Emma - serveerster; onze derde Engelse collega is de Benjamin (21) van het stel. Net als Lucy is zij hier op werkvakantie. Dat houdt in dat ze ons een handje helpt in de bediening en afwas en als tegenprestatie de hele dag de pistes onveilig mag maken. 

  • Femke - serveerster; ook Femke heeft ook al vaker met ons gewerkt. In Champoussin en Morgins bewees zij uitstekend met gasten overweg te kunnen. Hoewel ze in Nederland in de verpleging werkt, is het echt een horecadier. Hard werken, altijd in voor een gezellig praatje en zeker niet op haar mondje gevallen. Bij blessures en schaafwonden, kunt u altijd bij Femke terecht.

  • Carole - femme de chambre; onze Franse Carole is is hier pas komen wonen en erg blij met haar nieuwe baan. Als moeder van twee kinderen en als fulltime schoonmaakster maakt zij lange dagen, maar altijd vol plezier en met interesse voor anderen.

  • Florence - femme de chambre; de Franse "Flo" woont al jaren in deze vallei. Met haar poetsdoek en dweil gaat ze als een wervelwind door het hotel heen. Grondiger dan zij doet, poetst niemand!

2 opmerkingen:

  1. We zijn net thuis van een heerlijke week bij jullie. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen. We hadden redelijk wat moeilijke dieet wensen voor mijn vrouw en we hebben beide heerlijk en bijzonder gegeten, bedankt Raf. De bediening gaf ons een geweldig gevoel van ontspannen en zorgvuldige service heerlijk. De kamer was weer heerlik opgeruimd en schoon na ons dagje skiën, en Anneke jij regelde het allemaal door de ziekte van Alke.
    geweldig veel lof allemaal en beterschap voor Alke.
    bedankt.
    Rob

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor je enthousiaste reactie, Rob! We hebben ook erg genoten van jullie aanwezigheid hier. Ik zal je complimenten naar de anderen overbrengen! Gelukkig is Alke alweer op de been. Hij mag nog niet bukken en tillen, maar bestellingen opnemen en informatie geven over de omgeving, dat kan ie weer als geen ander!
    groetjes,
    Anneke

    BeantwoordenVerwijderen