zondag 2 januari 2011

"Driekoningen" nadert!

Allereerst een bijzonder gelukkig 2011 toegewenst. We hopen dat dit jaar een gaat worden vol inspiratie, plezier en nieuwe mogelijkheden en verrassende ontmoetingen. Vandaag vertrekken al onze gasten van de Oud & Nieuw week en maken plaats voor 43 nieuwe gasten.

De kerstboom blijft nog eventjes staan, want de Kersttijd is officieel nog niet afgelopen. Op Dertiendag (de dertiende dag na kerst) vieren we het eind van Kerst namelijk met het Drie Koningen feest. Net zoals vroeger gaat pas dan de Kerstboom op de vuurstapel en pakken we alle kerstversiersels weer in.

We laten dit mooie winterfeest niet aan ons voorbij gaan en sluiten de Kerstperiode op 6 januari in stijl af. Voor het dessert bakken we een traditionele Galette des Rois, een koningstaart met een boon erin. Volgens de traditie zal degene die de boon in zijn stuk taart heeft, een extra gezegend jaar tegemoet gaan en wordt die dag gekroond tot koning of koningin. En natuurlijk hoeft hij / zij de afwas eens niet te doen ;-)

Thuis ook Driekoningen vieren? Hou dan het E-zine van januari in de gaten. Hierin vind je het recept voor de Galette des Rois. Verder staat er nog een bijzondere februari-aanbieding in en unieke zomerarrangementen...


Geef je op voor de maandelijkse nieuwsbrief via info@hotelespritmontagne.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten