zaterdag 17 december 2011

Last-minute nog even de sneeuw in? Het kan!

De kerstboom is opgetuigd, de potten en pannen pruttelen in de keuken en de sneeuw valt met bakken naar beneden! Wij zijn klaar voor de eerste gasten die een dezer dagen arriveren. Het belooft een schitterend winterseizoen te worden in Esprit Montagne.

En we hebben goed nieuws voor u! Door persoonlijke omstandigheden is er een annulering binnengekomen en dus... zijn er nog een paar kamers vrij gekomen met Kerst en met Oud & Nieuw.

Deze eerste twee weken staan in het teken van verrassende gastronomische feestmaaltijden en een kennismaking met bijzondere Alpenwijnen. Ook luiden we zoals altijd het nieuwe jaar in met een grandioos vuurwerk boven Esprit Montagne. Alles draait tijdens uw verblijf om het pure genieten: kruidensauna, massages, uw favoriete boek op uw nachtkastje, een warm haardvuur en gastronomische hoogstandjes. En dat allemaal voor een zachte prijs.

Toch nog last-minute de sneeuw in? Je vriend of vriendin verrassen? Lekker met het gezin Nederland ontvluchten? De échte bergsfeer proeven? Reserveer dan direct via info@hotelespritmontagne.com. Wees er snel bij, we verwachten dat die laatste kamers heel snel weer gereserveerd zullen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten