zaterdag 31 december 2011

Oudjaarsmenu Esprit Montagne

Zoals ieder jaar sluiten we vanavond het jaar weer op zeer gastronomische wijze af. Zie hier het heerlijke Oudjaarsdiner dat Raf en Ben voor onze gasten gaan bereiden. Uiteraard gecombineerd met bijzondere wijnen.

Amuses bouches
Carpaccio de cerf
avec un ‘relish’ d’endive et aceto balsamico vieux
Consommé de pigeon
avec un toast croustillant aux champignons et l’huile de truffe noire
Foie gras de canard en terrine fait maison,
chutney d’oignon rouge et gelée de potiron
Spoom aux pommes et citron
Filet de bœuf
accompagnée de blette, topinambour, rösti et sauce d’estragon
Plateau aux fromages
Gâteau de forêt noir
Café ou thé avec des mignardises de la maison


Wij wensen iedereen een heel fijne afsluiting van 2011 en alvast de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten