zondag 27 december 2009

Een heerlijke eerste week

We kijken terug op een zeer geslaagde allereerste week. Hoewel we een klein gezelschap te gast hadden, hebben we erg genoten van onze eerste ervaringen als "hotelier". Alles wat we in gedachten hadden, onze ideeen, onze wensen, kreeg nu ineens vorm. En belangrijker nog: onze gasten waren tevreden.
En dàt is waar het uiteindelijk allemaal om draait!

2 opmerkingen:

  1. Dag Anneke en Alke,

    Dank voor de goede zorgen afgelopen week.

    De kinders verkeren nog in een staat van ontkenning dat we niet meer bij jullie zijn en instrueren ons onmogelijke gerechten te serveren.

    Wat jullie formule toch wel onderscheidt van andere oplossingen is:
    1)de aandacht voor details waar het de inwendige mens betreft; dat impliceert ook dat gezinnen met kleinere kinderen mogelijk wat minder aan hun trekken komen omdat ze wel enige tijd aan tafel zitten;
    2)jullie kennen het gebied als geen ander, het is comfortabel om de mogelijkheden in het Nederlands uitgelegd te krijgen (al ken je het gebied en spreek je frans);
    3)de bedden en dekbedden waren net als thuis; goed tukken is meer dan het halve werk, zeker op wintersport;
    4)we zijn wel benieuwd of die persoonlijke benadering gegarandeerd is bij een bezetting van grotere omvang.

    Graag komen we in de zomer eens langs om jullie indrukken te vernemen en te genieten van hetgeen dat jaargetijde dan te bieden heeft.

    Ingrid, Ton, Merel en Dirk.
    Laag-Keppel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi allemaal,

    Hartstikke bedankt voor jullie gedetailleerde feedback op jullie vakantie bij ons. Zo'n eerste week zullen we altijd blijven onthouden met zeer goede herinneringen. Noot voor Dirk: gasten die jouw stukje over de kip en appelmoes hebben gelezen, krabben inmiddels verward achter hun oren ;-)

    Deze week zitten we, zoals jullie weten, vol met 43 gasten. We zien veel tevreden gezichten. Hopelijk delen zij hier binnenkort hun ervaringen met jullie!

    Wij willen jullie voor nu een heel fijne jaarwisseling toewensen en kijken er naar uit jullie hier deze zomer opnieuw te mogen verwelkomen!

    Alke & Anneke

    BeantwoordenVerwijderen