maandag 14 december 2009

Geweldige Generale Repetitie


Aankomst in de sneeuw. Onze ooms en tantes genieten volop van de versgevallen sneeuw.Lekker borrelen bij de open haard.De leestafel blijkt een populaire plek. Onze testgasten waren hier niet wég te slaan. Behalve dan wanneer het eten op tafel stond ;-)En dan... de officiële opening, ingeluid door Annekes ouders.


Terwijl we nog rondliepen in onze werkkleren, de gordijnroedes aan het ophangen waren en nog snel even de gastenzeepjes op de hotelkamers legden, arriveerden vrijdag de eerste testgasten.

Een behoorlijke dosis stress kon niet onderdrukt worden, maar gelukkig maakte het snel plaats voor blijdschap. Fijne herenigingen, lieve cadeaus en complimenten en heel veel gezelligheid vulden al snel de zaal. Vol trots konden we onze vrienden en familie eindelijk laten zien waar we 10 weken lang aan hadden gewerkt.

Chef Raf bleek diepe indruk te maken met zijn verrassende "amuses bouches", zoals cannelonis van flespompoen met gevogeltemousse en hazelnoot, en een cocotte van topinamboersoep met reblochon. En de diners... die werden met applaus afgesloten.
Wat een heerlijk begin van het seizoen; een nieuwe traditie is geboren!

Vandaag of morgen zullen we een flink aantal foto's ontvangen, waarvan we een selectie op dit blog laten zien. We zouden het erg fijn vinden als onze testgasten hier hun eerlijke meningen willen achterlaten!

4 opmerkingen:

 1. Alke en Anneke
  Het testweekend was in een woord geweldig!! De ambiance, de sfeer, het eten, de lekkere wijnen en niet te vergeten de gastvrouw en gastheer waren GROTE KLASSE. Zeker ook de complimenten aan de kok met zijn culinaire hoogstandjes. Jongens het is een fantastisch hotel dat ik werkelijk aan iedereen zal aanbevelen. Als jullie het hotel zo runnen als in het testweekend wordt het meer dan een groot succes.
  Cas en Yvonne Langenhuijsen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was dus puik; dat testweekend. Ben erg blij dat we meegedaan hebben en gaan met een koffer vol met goede herinneringen terug naar NL. Wij zijn ervan overtuigd, dat er een fraaie toekomst lonkt. Jammer dat dit soort testweekenden slechts eenmalig zijn. Hoe dan ook; we keren terug.

  Wim en Jolanta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jongens, ik kende jullie al uit champoussin. Wat hebben jullie hard gewerkt en er een bijzonder sfeervol alpenhotel van gemaakt. Quelle Ambience dat Esprit Montagne. Helemaal top!

  Een bijzonder aangenaam verraste gast
  Gerard de Vries

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor de bijzondere week! Wat een mooie droom zijn jullie aan het verwezenlijken, op zo'n mooie locatie. Te gek! Heel veel succes met de laatste puntjes op de i, en succes komende weken. Tot in 2010!

  Bas WH

  BeantwoordenVerwijderen