woensdag 2 juni 2010

3-daags Mountainbike parcours

Het laatste weekend van juni is het weer zover: de jaarlijkse Pass Portes vindt plaats. Aan dit spectaculaire mountainbike-evenement doen zo'n 3000 mountainbikers mee. Dit is je kans om van 1000 naar 2250 te rijden, via uitdagende tracks in het Zwitsers-Franse Portes du Soleil.

Pass Portes in een notendop
Drie dagen lang doe je de veertien dorpen van Les Portes du Soleil aan. Zeven van deze dorpen zijn officiele startplaatsen.

Wil je het graag een beetje rustig aan doen? Dan staan de 13 mountainbikeliften tot je beschikking. De afdalingen zijn divers in moeilijkheid, dus er is voor ieder wat wils.

Pit-stops
Om jezelf een flinke energie boost te geven, staan er in het gebied 6 pitstops voor je klaar met lokale dranken en lekkernijen.

Pro's en demo's
De groten der Aarde zijn natuurlijk ook op dit MTB-evenement aanwezig. Leer van de pro's, maak kennis met de nieuwste technieken en snufjes en laat je inspireren van geweldige demonstraties. Aan het eind van de dag is het natuurlijk groot feest in ons buurdorp Châtel, waar de "Salon du Mountainbike" dit jaar staat.

Accomodatie tijdens Pass Portes
Kom jij ook? Reserveer dan nu een kamer in hotel Esprit Montagne op basis van B&B en ontvang 25% korting tijdens het Pass Portes weekend!

Meer info over het evenement: http://www.passportesdusoleil.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten