dinsdag 6 juli 2010

Uitnodiging: samen kijken naar WK-finale











Foto: EPA, www.ad.nl



Uitzinnig blij waren we gisteren, Nederland door naar de WK-finale! Voor de gelegenheid had onze Belgische Chefkok Raf zelfs Hollandse, huisgemaakte bitterballen gemaakt.

Omdat oranje decoratie ver te zoeken is (wat is een beessie in vredesnaam?) gaan we vanmiddag naar een stoffenhuis om meters oranje stof te kopen. De Fransen hier lijken er niet zo mee bezig te zijn, ze volgen het WK met een half oog of helemaal niet, maar wij... wij gooien het roer om!

Onze benedenbar wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot oranjebar, waar de NOS op je wacht en de drankjes rijkelijk vloeien.

We nodigen alle Nederlanders in de buurt uit om samen met ons naar de NOS wedstrijd Nederland - ... te komen kijken. Die avond hebben we overigens ook een "walking dinner": hapjes vooraf aan en tijdens de wedstrijd. Wilt u een hapje mee eten? Laat het ons even weten, dan houden we er rekening mee!

Het toeval wil dat we zondag zowel Duitse als Nederlandse gasten, dus hoe mooi zou het zijn als de finale er een tussen Nederland en Duitsland is?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten