vrijdag 10 september 2010

Esprit Montagne Fonds: pay it forward

Wij, Alke en Anneke, zijn gezond, gelukkig en maken onze dromen waar. Niet alleen doordat we in onszelf en onze mogelijkheden geloven, maar zeker ook door de hulp van anderen om ons heen.

Belangeloze steun en vriendschap van bekenden en soms van totale onbekenden. Zonder die hulp had hotel Esprit Montagne nooit bestaan. Het zijn de onverwachte cadeaus van het leven.


 
Pay it forward
Op onze beurt willen wij graag iets terugdoen voor totale onbekenden. Iets van waarde doorgeven aan bijzondere mensen die, om welke reden dan ook, het verdienen in het zonnetje te worden gezet. Mensen die doorzetten, inspireren, hun omgeving op een bijzondere manier beïnvloeden, ondanks dat ze het zelf niet zo gemakkelijk hebben.

Wat zeg nu zelf: wordt de wereld niet een stukje mooier wanneer je iets voor een volslagen onbekende kan betekenen, hoe groot of klein het gebaar ook?

Esprit Montagne Fonds
Daarom wordt binnenkort het Esprit Montagne Fonds in het leven geroepen. We zijn er nu nog hard mee bezig, maar... In het oktober E-zine zul je alles over dit fonds lezen en kondigen we ons eerste initiatief aan.

Ontvang je Esprit Montagne E-zine nog niet en wil je iedere maand graag de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en achtergronden over het bergleven ontvangen? Stuur dan even een berichtje naar info@hotelespritmontagne.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten