maandag 30 november 2009

Sneeuwval Les Portes du Soleil


En inderdaad... het is vannacht begonnen te sneeuwen! De dikke vlokken dwarrelen nog steeds naar beneden en dat zal nog wel even doorgaan. Rondom Esprit Montagne ligt nu zo'n 20 cm sneeuw. Op de pistes van Les Portes du Soleil, hier direct boven ons, ligt er nog heel wat meer.

Wie zin heeft in een witte Kerst, boekt nu een heerlijke wintersportvakantie met een aantrekkelijke last-minute korting! Stuur een berichtje naar info@hotelespritmontagne.com of bel naar +33-6-70473494.
Wees er snel bij, want vol = vol.

Ga naar de webcams van la Chapelle d' Abondance.

4 opmerkingen:

 1. Met veel plezier en belangstelling volgen wij al een tijdje jullie blog. 30 januari arriveren we voor een week sneeuwpret en we zijn de weken al aan het aftellen want het wordt genieten als je de verhalen leest! We hebben er heel veel zin in en zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat..

  Jan-Willem & Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zijn erg benieuwd hoe jullie nieuwe stekje er in werkelijkheid uitziet!Als we de foto's zien en dan het enthousiamse waarmee jullie bezig zijn, zal het een super vakantie worden.We hebben er erg veel zin in!Tot 27 febr. en heel veel groetjes van Jacques en Marianne Segers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jacques en Marianne, dank voor jullie leuke bericht! Het wordt elke dag mooier hier. Dit weekend gaat de familie ons hotel "testen". Dat wordt een gezellige boel dus! Het duurt nog even voordat jullie komen, maar we kijken er naar uit! groetjes, Anneke & Alke

  BeantwoordenVerwijderen